Lähdin sitten viime lauantaina Tyttöystäväni kanssa baariin, se oli muuten elämäni paras päätös vähään aikaan...

Istuimme iltaa hänen luonaan ja maistelimme valkkaria, josta matka jatkui tietenkin kaupungille yökerhoon. En muista milloin olisi ollut niin mahtava ilta baarissa! Tanssimme, nauroimme ja bongailimme miehiä, tyypillisesti.

Tämä Tyttöystäväni olen itseasiassa tavannut joskus netissä ja hain silloin seuraa naisista. Tapasimme ja olemme sen jälkeen treffanneet ennemän ja vähemmän aktiivisesti. Hän on kaunis, uskomattoman kaunis. Hoikka ja hyväkroppainen nainen, nauravainen ja elämään positiivisesti suhtautuva. Jostain syystä hänen seurassaan minullakin päivä paranee välittömästi. Jokin siinä ihmisessä vain on, sellaista jännää positiivista energiaa joka leviää myös ympäristöön. Hänellä on sellainen terve suhtautuminen asiaan kuin asiaan eikä todellakaan heittäydy miksikään draamakuningattareksi, kuten joillain ystävilläni on tapana. Todella avarakatseinen ja tahtoo ehdottomasti kokeilla kaikkea uutta ja mielenkiintoista tässä elämässä. Tämä on siis vain minun käsitykseni hänestä ja toivon että hän myös pysyy sellaisena.

Mutta...Lauantaihin. Jossain vaiheessa iltaa sain loistavan idean, se vain tuli jostain mieleeni, ehkäpä muutaman siiderin vaikutuksesta. Ehdotin Tyttöystävälle, että jospa otettaisiin täältä baarista joku mies mukaan ja käytäisiin vetämässä sitä oikein urakalla. Hän oli heti mukana!! Tällaisissa jutuissa sen ennakkoluulottomuuden juuri huomaa.

Sattumalta vastaamme käveli mun Vappuhoito, jota treffailin pari kertaa seksin merkeissä keväällä ja alkukesästä. Vappuhoito on todella komea mies, upea lihaksikas kroppa. Hetken mielijohteesta ehdotin Tyttöystävälle häntä kolmanneksi ja eikun tuumasta toimeen. Nappasin miehen kädestä kiinni ja kuljetin rauhalliseen pöytään istumaan. Hetken niitä näitä juteltuamme totesin, että kait sinä lähdet meidän kanssamme jatkoille? Mies lähti, sen kummempia miettimättä.

Aamuyön tunneilla se sitten tapahtui, mun ensimmäinen kimppakivakokemus. Oli erittäin, erittäin kivaa! Jollakin tavalla kaikki se mitä näin ja sain kokea sinä yönä, jää taatusti mieleeni loppuelämäkseni. Tuli sellainen tunne, että tätä on tehnyt aikaisemminkin, niin luontevalta se tuntui. Olla siinä Tyttöystävän ja Vappuhoidon välissä, vieressä, alla, päällä.....mmmm....Suudella ja kosketella. Tulla kosketuksi. Nähdä, kuulla, maistaa ja haistaa kaikki.

Täytyy myöntää että vaikka olimmekin kaikki enemmän tai vähemmän alkoholin vaikutuksen alla, jotenkin kaikki aistit olivat äärimmäisen herkkinä. Ehkäpä se johtui siitä että tilanne oli niin uusi meille kaikille kolmelle.

Ja olen todella onnellinen siitä, että sain jakaa tämän kokemuksen juuri Tyttöystävän kanssa. Vappuhoito oli myöskin ilmeisen tyytyväinen, koska kiitti niin tapahtuneen jälkeen : Kiitos, kun toteutitte unelmani... Suukot kummallekin ja poistui.

Hymyilyttää väkisinkin, kun mietinkin niitä tapahtumia. Koko alkuviikko on mennyt vain kertailessa tapahtunutta. Tavallaan tahtonut elää kaiken sen taas mielessään uudestaan.