En muista milloin olisin liikuttunut yhtä herkästi mitä tänään.

Katselin telkkarista Tarja "Nightwish" Turusen joulukonserttia kynttilän valossa ja "Varpunen jouluaamuna" sai mut ihan kyynelin. Ei ollut kaukana hysteerinen itkukohtaus, mutta kyyneleet silmissä sitä kuuntelin. Oli niin kaunista. Upea ääni sillä Turusella, siitä ei kyllä pääse mihinkään.

Muutenkin tänään tuntunut kaikki asiat tavallista vaikeammilta. Jonkin sortin masennusta kenties? Tämä pimeä syksy ja alkutalvi on vetänyt musta voimat ihan lopullisesti. Tekis mieli nukkua vain kaikki päivät. Aamulla on todella vaikeaa nousta sängystä kellon soidessa ja olenkin liian useasti sortunut painamaan torkkunappia, jonka johdosta myöhästyin yks päivä koulusta...Mitä tapahtuu tooooodella harvoin. Odotan vain helmikuuta, että aurinko taas näyttäytyisi. Eikä vain lymyilisi tuolla jossain taivaanrannan rajoilla. On mennyt monta viikkoa liian harmaissa sävyissä. Joka päivä sataa. Vähemmästäkin masentuu tämmöinen kesänlapsi.

Oli tarkoitus tänään lähteä tanssimaan Tyttöystävän kanssa, mutta en saanut itseäni sen vertaa sohvalta ylös, että oisin sinne asti päässyt. Tyttöystävä ei ollut kovin pahoillaan, onneksi. Harvoin kuitenkin perun mitään sovittuja menoja, ellei sitten ole pää kainalossa tms...

J soitteli tuossa alkuillasta ja se oli menossa baariin. Ja oli suuresti ihmeissään, kun en ollut sitä yhtään vastaan. Sanoin, että samalla tavalla mäkin tahdon mennä, niin mikäs minä olen J:tä estämään. Sanoi, että eihän tuollaisia naisia ole olemassa. Silläkin on vissiin ollut exät melkoisia jarruttelemaan J:n menoja. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että ei toista kannata yrittää omistaa suhteessa, siitä ei seuraa hyvää. Olen ollut joskus niin mustasukkaisessa suhteessa, että en tahdo kenellekkään toiselle samanlaista.  Kuitenkin luotan J:n, niin ei mulla ole mitään sitä vastaan että se käy kavereidensa kanssa baarissa ja värkkäilee jotain muuta. Niinhän minäkin teen! :) J aiko soittaa valomerkin jälkeen ja tulla mun viereen nukkumaan. Mikäs siinä, jos vain herään puhelimeen :D

Ei uskois, et viikon päästä on jo joulu. Ei oo yhtään joulun tunnelmaa ollut. Pitää lähteä puoliksi pakolla Etelä-Suomeen jouluksi, en millään viitisisi enkä tahtoisi. Mutta en voi jättää äitiä sinne yksin jouluksi kun velipoika perheineen on myös silloin eri paikkakunnalla. Ei auta.