Kävin pitkästä aikaa lauantaina Baarissa. Meno ei ole muuttunut miksikään. Tosin porukkaa oli vähemmän mitä aijemmin. Liekkö ihmiset säästelevät rahojaan pääsiäiseksi. Olin liikkeellä Sukeltajan kanssa, kun treffit Suunnittelijan kanssa peruuntuivat. Meillä oli tarkoituksena käydä vain parilla jossain pystybaarissa, mutta jostain syystä löysimme itsemme Baarin jonosta puolen yön jälkeen...Kyllä sen legendaarisen parin siiderin vaikutuksen tietää, varsinkin jos ei ole mitään menoa seuraavana päivänä.

Totesin taas kerran sen, että miehen kanssa ei kannata lähteä yökerhoon kahdestaan. Varsinkaan jos mies ei ole tanssivaa tyyppiä. Siellä sitä sitten vain istutaan ja ihmetellään, kun ei keskustelustakaan tule yhtään mitään musiikin voluumin vuoksi. Kaiken huipuksi kaikki mun exät ja entiset panot tuntuivat olevan taas samana iltana liikkeellä. Tosi raivostuttavaa. Myös T käveli vastaan ja katsoi ensin mua päästä varpaisiin ja sitten Sukeltajaa. Hymyilin vain sille leveästi. Toivottavasti sillä vitutti ja rankasti, koska Sukeltajaa todellakin kehtaa ulkoiluttaa ihmisten ilmoilla.

Näin muuten sitä super-syötävän-ihanan-seksikästä Opettajaa Baarissa. Ilman Sukeltajaa olisin taatusti mennyt sille jotain höpöttelemään...Noh, ehkäpä ens kerralla sit. Saa nolata itsensä sitten ihan totaalisesti.

Baarista sitten pizzerian kautta mun luo ja viimesen päälle känniseksiä ennen sammumista. Heräsin aamulla ranteet mustelmilla ja fritsu kaulassa. Todellista teinimeininkiä taas. Ja koulussa hävetti tänään maailman eniten.