Taas on sellainen vaihe elämässä, että joka puolelta tuntuu satelevan treffikutsuja. Huomenna olisi tarkoitus mennä kahville D:n kanssa, sen tanssikaverin josta mainitsin aikaisemmin jonka sattumalta löysin netin deittipalstalta.

 Lisäksi yksi Maajussi piirittää mua oikein urakalla, tahtoisi syömään kanssani sunnuntai iltana. Se asuu kauempana ja on tulossa kaupunkiin työasioille. En tiedä oikein siitäkään tapauksesta, se vaikuttaa jotenkin liian innokkaalta. Yksi hyvä puoli siinä miehessä on, se tienaa ihan törkeenä ja ois valmis viemään mut ulos vaikka joka ilta ja muutenkin kustantamaan mun elämää. Jos siis vain alentuisin sellaiseen ihmisen hyväksikäyttöön. Kieltämättä kävi hetken ajatus päässä, kun laskin hurjia opiskelijatulojani...mutta niin alas en kuitenkaan tahdo vajota.

Muutenkin sellainen olo, että ei nyt jaksaisi tavata ketään. Ei jaksais jutella mukavia ja olla sosiaalinen ja kiinnostunut maailman tapahtumista. Tahtois vain maata kotona villasukat jalassa ja mättää karkkia naamaan. Baariin en ole jaksanut vaivautua uudenvuoden jälkeen. On jo täysi työ että raahautuu aamuisin kouluun. Sielläkin on alkanut mättää muutama luokkakaveri niin pahasti, että on täysi työ että pidän suuni kiinni. Jotkut tyypit vain on sellaisia, että ne ärsyttää pelkällä olemuksellaan, niinku yks tyttö joka ollaan ristitty Kiekujaksi parin koulukaverin kanssa, se ei vain osaa pitää suutansa kiinni missään tilanteessa vaan on muka niin päällikköä ja asiantuntijaa joka asiassa. Mulla nousee verenpaineet ku mietinki koko tyyppiä.