Eilis ilta meni juuri niinkuin toivoin. Kävimme Sukeltajan kanssa siiderillä ja juttelimme niitä näitä. Mutta muistin siinä siiderin lomassa, miksi meillä ei tullut mitään vakavampaa silloin aikoinaan. Meillä ei vain yksinkertaisesti ole mitään yhteistä. Paitsi se että pidämme samanlaisesta seksistä. Tunnin väkinäisen keskustelun jälkeen, ehdotin Sukeltajalle jatkoja mun luona. Ei tarvinnut sen enempää houkutella.

Luokseni päästyämme kävimme lähes välittömästi toimeen. Ja mies oli juuri niin hyvä pedissä kuin muistinkin. Sukeltajalla riittää kärsivällisyyttää keskittyä naiseen ja esileikkiin. Kokoa miehellä oli enemmän kuin muistin, suihinotto on melkoinen taitolaji, kun mitat alkaa olla sitä luokkaa mitä Sukeltajalla on. Mies myhäili tyytyväisenä kun mainitsin asiasta hänelle. Ja syytä onkin.

Huomasin että on äärimmäisen ihanaa kun mies panee ja pujottaa samalla kätensä mun vyötärön ympärille ja pitää tiukasti kiinni. Varsinkin kun mies on iso ja lihaksikas, siinä tuntee itsensä niin pieneksi ja avuttomaksi.

Taidan jatkossakin pitää Sukeltajaan taas yhteyttä.