Kyllä on ollut taas niin huono olo koko päivän. Sen siitä saa kun juo skumppaa ja viiniä pohjiksi ja lisäksi baarissa jotain ihme sotkuja...

Ilta oli kaikinpuolin mukava, päädyimme Tyttökaverin kanssa kahdestaan Baariin, muiden häipyessä toisiin ravintoloihin. Tyttökaveri oli taas niin mielettömän kaunis, että mua melkein jo kadutti että pyysin myös J:n tulemaan illan mittaan sinne. Oisin voinut lähteä Tyttökaverin kanssa kahdestaan kotiin peuhaaman. Törmäsimme myös Vappuhoitoon, jonka kanssa harrastimme taannoin kolmen kimppaa :) Vappuhoito oli ihan hämillään, kun näki meidät kahdestaan halailemassa. Se vain tuli virnuilemaan, että täällä sitä ollaan pariskuntana liikkeellä...Kyllä nuo miehet on niin helppoja kun kyse on naisten välisestä seksistä. Ja kun vielä on mahdollisuus päästä mukaan siihen leikkiin :) Tosin, J:n ilmestyessä kuvioihin, mun täytyy nyt rauhoittua. En kuitenkaan ole ikinä ollut pettäjä-tyyppiä, mutta kieltämättä eilen houkutus lähteä Tyttökaverin ja Vappuhoidon kanssa jatkoille, oli valtava!

J pitää mua varmaan ihan nymfona. Aamulla en jättänyt sitä hetkeksikään rauhaan vaan kiehnutin sen kyljessä koko ajan, vaatien lisää seksiä siis. Vaikka olin juuri saanut. Tuo krapula-panetus on kyllä kumma juttu. Voisin vain harrastaa seksiä koko päivän. Mutta eipä J tuntunut pahaksi pistävän ollenkaan...harvoin naiset käyttäytyy noinkin vaativasti seksin suhteen. Ja minähän kyllä teen selväksi, jos panettaa ;) Krapulaseksi oli mieletöntä J:n kanssa...nuoli mut ensin huolella jonka jälkeen vain käski kontalleen ja pani takaapäin. Ja näin sen pitää juuri mennä, mua täytyy käskeä sängyssä. Saan siitä jotain ihme kiksejä, kun mies komentaa tekemään jotain.