Lauantaina kävimme Sukeltajan kanssa kaupassa (empä muista moista tapahtuneen pitkään aikaan miehen kanssa...). Illan menuna oli lohipastaa, kreikkalaista salaattia ja täysjyväpatonkia levitteineen. Valmistelin aterian ennenkuin Pariskunta saapui Sukeltajan asunnolle, Sukeltaja yritti kovasti auttaa, mutta häädin hänet keittiöstä :) Meni sitten katsomaan jääkiekkoa telkkarista siksi aikaa...

Kello löi seitsemän ja ovikello soi. Sydän hakkasi jännityksestä niin paljon, että pelkäsin ryssiväni kaiken jännitykseni vuoksi. Tarjosin Pariskunnalle lasilliset valkkaria ja pyysin istumaan toviksi, ruoka olisi ihan pian valmista. Juttelimme hetken, euroviisuista, jääkiekosta sekä mun ja Naisen opinnoista.

Ruoka maistui, kehuivat kovasti ja kysyivät jopa reseptiä...en kertonut, onhan se mun salainen ruoka jolla olen ennenkin valloittanut miehiä. Hyvä tietää, että kyseinen resepti tehoaa myös naisiin :) Keskustelu pöydässä jatkui yhtä yleisissä merkeissä, mutta hiljaisilta hetkiltä onneksi vältyttiin. Kenties valkkarilla oli jotain tekemistä asian kanssa, koska Nainen, joka oli niin ujo ja hiljainen ensitapaamisella, jutteli täysin vapautuneesti. Katsoi välillä mua tiiviisti silmiin ja hymyili nätisti. Mies vaikutti hieman jäykältä, ehkäpä häntä jännitti tällä kertaa enemmän kuin Naista.

Viivyimme ruokapöydässä aika pitkään ja keskustelu kimpoili asiasta toiseen ja taas kolmanteen. Jossain vaiheessa pyysin kaikkia olohuoneen puolelle ja kiikutin perässä täyden pullon viiniä. Viina se Suomalaisen vapauttaa estoistaan, eikös se niin mene? Kävimme jossain vaiheessa Miehen kanssa röökillä parvekkeella ja tunnustelin varovasti juttelemalla, minkälaisella fiiliksellä he ovat Sukeltajan luokse tulleet. Mies vastasi, että ihan tilanteen mukaan mennään. Sen suurempia odotuksia ei ole. Kerroin, että minä kyllä odotan ja toivon kovastikin, että jotain tapahtuisi.

Jutustelumme jatkui sohvalla, istuin Naisen vieressä ja sitten tuli se hetki. Nainen katsoi minua pitkään silmiin ja kysyin häneltä voisinko suudella häntä. Nainen kikatti hieman ja sanoi, että kyllähän se sopii, oikein hyvin. Ja tuumasta toimeen :) Varovaisesti aloittaen suutelin häntä, mutta Nainen oli yllättävän himokas suutelija, sellainen vaativa kielensä kanssa. Minä kyllä annan juuri sitä mitä pyydetään. Suudellessamme käteni silitti hänen niskaansa ja siitä kuin automaattisesti valui aina alaspäin. Jossain vaiheessa vilkaisin Miestä ja hän näytti vähän hämmentyneeltä, Sukeltaja sen puoleen vaikutti kovinkin innostuneelta tilanteesta. Istuimme siis kaikki neljä samalla sohvalla, me naiset keskellä ja miehet sivuilla.

Jossain vaiheessa kesken pusuttelumme Mies sanoi, että nyt olisi varmaankin hänen vuoronsa. Suutelin häntä. Ei niin hyvä kuin Nainen. Katselin kun Sukeltaja suuteli Naista, kiva näky, jota olisin voinut katsella pidempäänkin, mutta Mies veti minut syliinsä.

Halusin Naista enemmän kuin Miestä. Mies riisui minulta paidan ja suuteli rintojani, mutta katseeni oli vain nauliintunut Naisen alastomaan vartaloon ja Sukeltajan käsiin vaeltamassa ympäriinsä Naisen kroppaa. En nauttinut Miehen kosketuksesta niin paljon kuin Sukeltajan kosketuksesta. Mies oli välillä hieman liian kovakourainen.

Katselin kun Sukeltaja nuoli Naisen posliinia, Miehen nuollessa minua. Halusin maistaa Naista. Siirryin Naisen eteen lattialle ja työnsin Sukeltajan pois tieltä. Hän siirtyi vastaanpanematta pois tieltä, istui Naisen viereen ja jäi siihen katsomaan kun minä maistelin Naista...Nainen näytti nauttivan tilanteesta, piteli mua hiuksistä kiinni ja pyysi myös sormeni sisälleen. Sukeltaja myhäili tyytyväisenä vieressä, mutta Mies oli taas mun kimpussa. Työntämässä sormiaan jalkoväliini koko ajan. Olisin halunnut nauttia Naisen kanssa tilanteesta hetken kahdestaan. Työnsin Miehen mielestäni ja keskityin Naiseen ja hänen upeaan vartaloonsa...

Jossain vaiheessa siirryimme makuuhuoneen puolelle Sukeltajan king size-petiin. Uskomatonta nähdä samalla toisen parin touhut, kun itseä pannaan. Loppujen lopuksi panin vain Sukeltajan kanssa ja Pariskunta oli keskenään. Mutta olin tilanteeseen täysin tyytyväinen. En saa mielestäni sitä näkyä, kun Nainen ratsasti Miehen päällä...

Ilta meni mielestäni ihan nappiin. Ehkä ilmassa oli vielä sellaista ensimmäisen kerran jäykkyyttä, mutta kenties tapaamme toistekkin... :)