Niitä ei sit tullu, todellisia sokkotreffejä. Mies oli sanonut, että ero edellisestä on vielä niin pahasti kesken, että ei osaa ajatella vielä uusia juttuja elämäänsä. Ihan ymmärrettävää ja jopa kunnioitettavaa kuulla mieheltä tuollaista.

Toisaalta ihan hyvä ettei treffejä tullut, mulla nimittäin iski taas vuosisadan flunssa päälle eli ei musta ois ollu mihinkään lähtijäksi.

Sukeltajakin on viikon reissussa Norjassa. Tutkimassa Norjan vedenalaisia kaivoksia. Toivottavasti palaa elävänä takaisin sieltä.

Näin muuten merkillistä unta taas eräs yö. Tapasin siinä Sukeltajan kaksoisveljen (jollaista ei siis ole olemassakaan..) ja tämä veli on ihan kuin Sukeltaja, mutta puhui koko ajan siitä kuinka haluaa perheen ja oman talon. Ja minä vain mietin siinä unessa, että miten voisin jättää Sukeltajan, niin etten loukkaisi häntä.

Eihän tuokaan voi taas merkitä kuin yhtä asiaa. Mun biologinen kello lyö ja lujaa. Ja tahtoisin kovasti, että Sukeltajalla se löisi myös ja nimenomaan mun kanssa. Huoh. Eipä taida olla paljoa toivoa.