Mikä piru siinä on että tästä panetuksesta ei tule loppua? Edellisestä kerrasta miehen kanssa on jo aikaa ja epäilen, että pian puutetilani alkaa jo näkyä naamassani. Koetin eilen lievittää oloani lelukokoelmallani, mutta jotenkin siitä ei saa samanlaista maksimoitua tyydytystä. Kaipaan käsiini oikeaa lihaa, jota puristaa.

Elämässäni on eräs Palomies, joka on käynyt hoitelemassa mua säännöllisesti. Palomiehen tapasin kesällä ja hyvin tyypillisesti baarissa. Mies on ulkonäöltään kuin unelma. Mun mies. Rakastelee rajusti, mutta pitää hellästi hyvänä seksin jälkeen. Juttelee taukoamatta ja on sängyssä erittäin lahjakas verbaalisesti. Sanat saavat mut jostain syystä kiihottumaan vielä enemmän mitä teot.

Palomiehen sanat vain kaikuvat korvissani, Ihanaa nussia sun posliinipillua.

Mielelläni siitä miehen itselleni ottaisin, mutta toisaalta sinkkuelämä tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Huomenna voin olla jo eri mieltä. Mutta tällä hetkellä tarvitsen vain seksiä, paljon seksiä.

Huomasin pari päivää sitten jo ajattelevani hyvää ystävätärtäni ja sitä kuinka kiihkeästi häntä rakastelisin jos siihen mahdollisuus olisi. En voinut olla vilkuilematta hänen rintojaan ja takapuoltaan...Nainen on niin uskomattomattoman kaunis ja puoleensavetävä olento, että sitä ei voi olla koskematta jos mahdollisuus siihen suodaan....

Laitoin Palomiehelle tekstarina kehoituksen tai oikeastaan käskyn, tulla kylään niin pian kuin pääsee.