Tulin juuri kahvilta D:n kanssa. Käytiin uudessa kahvilassa joka on avattu vuoden vaihteessa, hieno paikka ja ennenkaikkea iso. Ihania tummanruskeita sohvia ja muutenkin sisustus kaikinpuolin kahvinruskea ja hämyinen, mukava paikka juuri ensi deitelle. Ei ollut liikaa hälinää vaikka ihmisiä olikin liikkeellä aika lailla, viimeisten alennusmyyntien perässä.

D on kotoisin Hollannista, mutta on asunut Suomessa jo 16 vuotta ja puhuu erinomaista suomea. Lisäksi puhuu sujuvaa ranskaa ja saksaa sekä englantia. Kielimiehiä :) Mies vaikuttaa ihan mukavalta mieheltä, tosin sai mut hämilleen keskieurooppalaisilla tavoillaan, poskisuudelmat tavatessa ja erotessa sekä auttoi multa takin päältä sekä aukoi ovet herrasmiestyyliin. Mies on eronnut kesällä ja lapsiakin sillä jo on. Taas toisella kierroksella oleva mies mun kohdalla...Alanko olla jo sitä ikäluokkaa että en tapaa muita kuin eronneita miehiä? Ilmeisesti. Sovittiin tapaavamme tiistaina tanssitunnilla, mutta en usko että meillä tulee olemaan muuta kuin kaveruussuhde.

En ole vielä vastannut Maajussille lähdenkö huomenna hänen kanssaan syömään, ehkäpä voisi mennä. Piristi mieltä tuokin, että kävi D:n kanssa kahvilla höpöttelemässä. Lisäksi on pari muuta deittikutsua tipahdellut viimepäivinä, ehkäpä tämä taas tästä lähtee. Deittiviidakossa suunnistaminen. Jospa sieltä mullekin löytyisi jotain, kun tarpeeksi etsii.