Eilinen oli kyllä tähän pieneen elämääni mennessä todella avartava kokemus.

Sukeltaja vieraili luonani kameran kanssa. Koneellani on nyt n.300 kuvaa minusta keikistelemässä sukkanauhoissa ja stay upeissa ja toiset mokomat musta ja Sukeltajasta peuhaamassa....On se niin kätevää, kun lykkää kameran jalustalle ja asettaa sen ottamaan itsekseen kuvia, jotka tallentuu suoraan koneelle....Olen tässä nyt sitten karsinut niistä ne parhaat, eipä siihen mennyt kuin pari tuntia. Lisäksi pari videon pätkää otettiin myös muistoksi. Mutta kieltämättä aika kiihottavaa pikku hepeneissä keikistellä kameralle ja vielä kun Sukeltaja osasi komentaa mua hyvin eri asentoihin. Erittäin kivaa, ehdottomasti otetaan toistekin. Suunniteltiin Sukeltajan kanssa, että aletaan tosissaan etsimään mielenkiintoisia ihmisiä netistä meille ystäviksi. Tahdon kokeilla kaikkea ja kaikkien kanssa ja Sukeltaja on hyvä valinta siihen parikseni, turvallinen mies johon voin taatusti luottaa.

Aamulla heräsin siihen kun Ukkomieheltä tuli tekstaria, tahtoi kylään. Se ilmeisesti on alkanut kaipaamaan taas mua, kun viime vierailusta ei ole vasta kuin reilu viikko. Meillä tuli eilen kuusi vuotta siitä kun tavattiin ja muistelimme menneitä seksin merkeissä...Kyllä tämä taitaa taas mennä siihen mitä se oli silloin alussa. Mutta menkööt jos vain hyvältä tuntuu!

Prätkäkundia näin perjantaina, se tuntuu edelleen yhtä mukavalta ja tykkään siitäkin ihan mahdottomasti. Miten voi olla mahdollista, että ihminen voi olla korviaan myöten ihastunut kolmeen ihmiseen yhtä aikaa.

Kieltämättä mulla on ollut hieman portto olo tässä viime tunteita. Eri mies ollut taas joka päivä.