Joka lihasta särkee ja pakottaa, varsinkin reisiä ja selkää. Sen siitä saa kun "jumppaa" neljä tuntia illassa. Sukeltaja kävi eilen kylässä ja en voi muuta kuin ylistää sitä miestä. Se vain jaksaa ja jaksaa. Mahtavaa! Se oli jo jossain vaiheessa vetämässä vaatteita niskaan, mutta käskin sen takaisin sänkyyn, kävin röökillä ja homma jatkui. Hyvin ainakin nukutti seuraavana yönä.

Treffasin myös uuden tuttavuuden, Prätkäkundin, perjantaina. Kävimme parilla siiderillä ja miehestä jäi todella hyvä mielikuva. Mies on mua vuoden vanhempi, mutta hän vaikuttaa kypsältä ikäisekseen. Muuten mies ei ole ulkoisesti yhtään sitä mitä yleensä miehet mulla on ollu, mutta komea silti. Prätkäkundi kertoi niin hyviä juttuja, että mulla sattui poskiin vielä seuraavana aamunakin se nauraminen. Se saatteli mut herrasmiehenä kotiin ja toivotteli hyviä öitä. Mukava huomata, että on olemassa vielä miehiä, jotka ei vonkaa ekoilla treffeillä. Nähdään ehdottomasti toistekin!

Huomenna ois taas maanantai. Miksi viikonloput menee aina niin nopeeta, että ihan ahdistaa ajatus kouluun menosta aamulla.