Ompa taas vierähtäny tovi ja toinenkin viime blogauksesta...Jostain syystä kesäisin tuntuu vain olevan niin paljon muuta tekemistä :)

Viime lauantaina Tyttöystävä piti bileet valmistumisensa kunniaksi, ohjelmassa oli karaokea, hyvää syötävää, seurustelua ja liian hyvää boolia. Kokeilkaapa joskus: minttuviinaa, mansikkaviiniä, valkkaria, spriteä ja vichyä, koristeeksi mansikoita ja tuoreita mintun lehtiä :) Alkuillan bileet oli kaikenkaikkiaan hyvät ja suuntasimme loppuillasta Baariin, kuinkas muuten. Sattumalta myös Sukeltaja oli paikalla ja liittyi seuraamme. Uskollisesti ja ällistyttävän tyynesti kesti kännijuttujamme ja jatkuvaa tanssimista. Ehkäpä Sukeltaja aavisteli, että mulla ja Tyttöystävällä olisi jatkot tiedossa...Oikein aavisteli ;)

Siis jatkoille Tyttöystävän luo kolmistaan. Ja kyllähän sen tiesi mihin se johti. Jotenkin kimppakiva Sukeltajan ja Tyttöystävän kanssa oli erilaista, kuin taannoin Vappuhoidon ollessa meidän kanssa kolmantena. Kaikki oli jotenkin vielä luonnollisempaa. Kertakaikkiaan hyvä ilta :)

Törmäsimme muuten myös Pariskuntaan Baarissa...Ehdottelivat tapaamista lähiaikoina. Muuten kyllä, mutta Sukeltaja on lähössä reissuun viikoksi. Tosin Sukeltaja ehdotti, että voin mennä myös yksinään Pariskunnan seuraksi, että hän ei katso sitä yhtään pahasti. En tiedä vielä, jotenkin ajatus tuntuu oudolta. Voisin kyllä olla kahdestaan Naisen kanssa, Miehen seuraa en niinkään kaipaisi. Mies oli jotenkin jäykkä Baarissa, Nainen taas jutteli iloisesti ja jopa uskalsi koskettaa mua, ehkäpä häntä on alkanut kiinnostamaan naiset enemmänkin...hmm, taidan silti odottaa Sukeltajan paluuta kaupunkiin...