Oon taas onnistunut täyttämään kalenterini kaikella mahdollisella menolla. Sehän ei tietenkään riitä että istun koulussa päivät tai käyn töissä ja iltaisin väännän otsa kurtussa koulutehtäviä. Unohtamatta tietenkään harrastuksia. Kyllähän sinne vielä mahtuu parit-kolmet treffit joka viikolle, ettei vain tarvitsisi yksinään kotona istua ja rauhoittua hetkeksi. Lisäksi sain töissä uuden vastuualueen, joten teen hommia nykyään myös osaksi kotona. Kevät on kyllä aina ollut mulle sellaista aikaa, että juoksen pää kolmantena jalkana joka paikkaan.

Huomenna treffaan Sukeltajan ja lauantaina uuden tuttavuuden, Suunnittelijan. Hänet tapasin ensimmäisen kerran reilu viikko sitten ja mies vaikuttaa liiankin täydelliseltä. Ruskeat silmät, kalju, parta, 180cm ja treenattu vartalo. Sopii minulle jopa horoskoopin puolesta :) Ikää hänelle on kertynyt peräti 35v. mitä ei kyllä aivan heti uskoisi. Hymyilee valloittavasti ja on kaikinpuolin rauhallisen oloinen tapaus. Mutta ei missään nimessä ole mikään nyhverö!! Saapa nähdä, toivottavasti en taas odota liikoja. Innoissaan oli kyllä tapaamassa mua uudestaan, joten toivoa ei ole vielä heitetty kaivoon....

Prätkäkundin laitoin mäkeen, en kestänyt enää sitä sen niuhottamista joka asiasta. Kuvittelin meidät asumaan saman katon alle ja tiedän, että siitä ei tulisi yhtään mitään. Itse kun en ole niin pikkutarkka kämpän suhteen. Siistiä kyllä on, mutta kuka piru jaksaa koko ajan olla siivoamassa. Siis ihan koko ajan.

Ollaan Sukeltajan kanssa etsitty urakalla mukavia ihmisiä netistä, sekä miehiä että naisia, meidän leikkeihimme mukaan :) Miehiä on kyllä tarjolla vaikka kuinka paljon, sen kuin vain valkkaa parhaimman päältä. Toisin kuin naisia....huoh.